zondag 14 februari 2010

En nog één...


Nog een watervalshirt! Omdat ik het patroon zo leuk en de stof van Eva zo geschikt vind (en ik die stof toevallig ook in mijn kast had liggen). Zelfde patroon, Ottobre 2/2009, met lange mouwen dit keer.




vrijdag 5 februari 2010

Watervalshirt




Drie fleece stofjes en twee patronen, moeilijk om te kiezen wat voor vest ik voor mezelf zal maken... Ondertussen heb ik me maar gestort op het watervalshirt. Op Sancho heb ik er al veel langs zien komen, en het leek me zo leuk om er ook een te maken! Ik heb gekozen voor het patroon uit Ottobre 2/2009, en een combinatie gemaakt van de modellen 5 en 14. De hals heb ik ietsje verder uitgediept. De stof is de bekende tricot van Stenzo, lekker zonnig!



woensdag 3 februari 2010

Tuniek voor Zara




Tussen het cadeautjes uitpakken en studeren voor toetsweek door, heeft onze jarige job nog wel even tijd om te poseren.
De tuniek heb ik gemaakt van joggingstof met zilveren ballen, gekocht in de plaatselijke stoffenwinkel. De zakken, boorden en binnenkant capuchon zijn gemaakt van een tricot die er qua kleur toevallig zeer goed bij past (de tricot heb ik eens bij de Lapjesschuur gekocht om als voering van een broek te dienen maar die was daar véél te mooi voor). Het patroon komt uit de nieuwste Ottobre.

dinsdag 2 februari 2010

Een glimp van...

Zara's tuniek die ik gelukkig op tijd af heb gekregen! Morgen is ze namelijk jarig, 17 jaar alweer! Deze feestelijke stof vond ik wel passend voor haar verjaardag en dit model uit de Ottobre leek Zara erg leuk. Meer foto's volgen...