zondag 24 januari 2010

Pia, maar dan anders...Elisa kon nog wel een kledingstuk gebruiken voor op haar zwartgeruite broek. Daartoe had ik deze zwarte embosses velours gekocht bij de Stoffenkraam. Eigenlijk zou het een trui worden, de Yorik van Farbenmix, maar omdat ik er zo'n leuk bijpassend band bij had besloot ik op het laatste moment er iets anders van te maken. Het is de Pia van Farbenmix geworden, wel wat veranderd. De onderkant geplooid, het geheel gevoerd met gaatjesvoering.

De full-color applicatie van Stitch4u, die ik op het voorpand had willen maken, heb ik uiteindelijk toch niet gebruikt omdat het shirt een totaal andere, klassiekere stijl heeft gekregen dan ik van tevoren had bedacht. De applicatie komt dus binnenkort op een ander kledingstuk.

Het shirt is doorgestikt met borduurgaren met de coverlock, het gebruikte band en gaatjesvoering komt van de Lapjesschuur.

Het is een fijn shirt geworden, nu te dragen met een lang roze t-shirt eronder en als het warmer wordt zijn de korte mouwen wel prettig.
5 opmerkingen:

 1. ERg mooi Sandra, het staat haar heel mooi ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sandra, dit is echt een schitterende Pia geworden! Heel mooi gecombineerd de kleuren en die onderkant vind ik heel origineel, ga ik zeker onthouden. De Pia is idd een heel fijn patroon!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig leuk geworden! goed gemaakt joh, helemaal perfect zo!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel mooi geworden en ik ken dat, ik verander ook altijd van gedacht op de laaste nipper en liefst als ik al bezig ben...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet dat er leuk uit!
  Had er de Pia echt niet uitgehaald.
  Het staat je dochter heel mooi.

  Groetjes Arajnne

  BeantwoordenVerwijderen