zaterdag 20 maart 2010

Hij wil nog steeds geen spijkerbroeken...
Broeken maken voor Mathijs is inmiddels mijn specialiteit geworden. Niet dat het nu mijn grootste hobby is... integendeel. De broeken worden steeds groter en saaier. Stiekem maak ik meestal toch nog een afstekend bandje langs de zijkant, maar geen felle kleuren meer want dat valt teveel op. Mathijs wil nog steeds alleen maar de broeken die ik maak, want die zijn geheel naar wens. Met steekzakken, diepe zijzakken voor zijn schoolpas en fietssleutel, lekker soepel met elastiek in de bovenkant, en niet stug zoals spijkerbroeken. De broeken die hij wil zijn nauwelijks te koop en als ik er eens een in de winkel vind past ie niet.

Mathijs is nu weer door bijna al zijn broeken heen, dus aan de slag. De eerste broek heb ik net afgerond, nu de andere nog. Silicon poplin, gaatjesvoering en bandjes liggen klaar, knippen maar.


3 opmerkingen:

 1. Ja, de heren hebben duidelijk een hele eigen mening naar wat ze willen hebben. Gelukkig kan ik voor Ramon wel broeken vinden (mits het een smal model is, want anders zakt het gewoon van z'n kont af). Maar vandaag had hij een bestelling! Hij was bezig met een werkstuk over klimaat, en had een aardbol gedownload met een pracht kleur blauw.... toen was het.... man ik wel wel zo'n blauwe bloes....!!!
  Komt er aan!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel fijn dat je het voor je zoon kan maken
  mijn zoon wil geen eigen gemaakte kleren meer aan
  groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou meid, eigenlijk kun je geen groter compliment krijgen!!!!!

  Ik denk dat je de boy's met een lampje moet zoeken.....die (op die leeftijd) überhaupt nog iets willen dragen dat door hun moeder gemaakt is!!!!

  Dus wees blij...en ze zien er geweldig professioneel uit!!

  Knap stukje werk, Sandra!!

  Nog gefeliciteerd voor de beide jarigen!!

  Groetjes Thea..Crea by Thea

  BeantwoordenVerwijderen