zaterdag 20 november 2010

Ook voor mezelf nog wat...Voor dit shirt heb ik als basis patroon 28 uit Diane 79 gebruikt. De stof is een double-face tricot, de binnenkant is bruin. Perfect voor dit model met wijd uitlopende mouwen, waarbij je soms gedeeltes van de binnenkant ziet. De stof heb ik overgenomen van iemand op Sancho (wie ook alweer?). Voor eronder heb ik ook nog een rood shirt met col gemaakt, maar die was voor nu te warm. Paars kan er ook goed onder, en van het voorjaar kan ie gewoon zo.Nog twee lekker warme truien met col. Hiervoor heb ik patroon 9a uit Knipmode sept. 2010 gebruikt, alleen de mouwen en de lengte heb ik wat veranderd, verder vind ik het een perfect patroon. De bovenste stof heb ik op de stoffenbeurs gekocht bij XL stoffen, de onderste had ik vorig jaar bij de Stoffenkraam besteld.6 opmerkingen:

 1. hoi sandra,

  wat heb je weer mooie kleding gemaakt, bevalt de nieuwe machine?

  groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sandra, super mooi gemaakt allemaal! Ik vind het eerste shirtje zo mooi afgewerkt. De kleding staat je goed!
  Fijne zondag!
  Groet, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt. Hoe was de sanchodag trouwens

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo je bent weer druk geweest. Mooie truien heb je gemaakt, lijken me heerlijk warm en lekker dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sandra, wat ben je weer actief geweest zeg! Ik vind vooral de onderste van de 3 modellen erg mooi geworden, prachtige stof, zeg! En het staat je ook heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke truien allemaal. Mooie modellen en leuk om te zien dat je "mijn" stofje voor de bovenste hebt gebruikt. Het model van de onderste truien vind ik erg leuk, die moet ik maar eens opzoeken in de bieb. Vooral die rok eronder vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen