zaterdag 16 april 2011

Eindelijk mijn webshop geopend!


Na maanden van voorbereiding heb ik eindelijk mijn webwinkeltje kunnen openen: San Designs.
Het was een hele klus: naam bedenken, logo en vormgeving, visitekaartjes, briefpapier, labels, inkopen, oefenen met foto's maken, administratie enz enz. En dat allemaal in mijn vrije tijd, naast mijn werk en gezin. Maar nu is mijn droom dan toch uitgekomen. Nog wel klein en nog niet helemaal compleet, maar het begin is er. En een heleboel plannen zijn er ook...
Dat betekent wel dat ik niet veel meer zal schrijven op deze blog. Dat deed ik de laatste maanden ook al niet veel meer door tijdgebrek, maar nu beperk ik het echt tot dingen die ik alleen voor mezelf en voor bekenden maak.
Voor belevenissen en maaksels rond San Designs, verwijs ik jullie naar mijn Facebook pagina, waar ik heerlijk verder zal bloggen. Dus: Join me on Facebook!


6 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit Sandra, veel plezier met je winkel en hopelijk ga je veel verkopen. Groetjes, Josette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd! Ziet er heel erg leuk uit!Veel succes !

  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat!! Je webwinkel ziet er mooi uit!! Heel veel succes!!

  Groetjes Jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. proficiat met je shop, superleuk dat je bent begonnen. Ik heb geen facebook account, dus volgen kan ik je niet. Succes met alles,
  groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je webwinkel. Het ziet er heel mooi en duidelijk uit! Heel veel succes!!

  Dat is zeker bij je gewone werkzaamheden in het begin héél druk, hoe alles werkt van de webwinkel en zo. Vooral als je enthousiast bent, inclusief manlief dan is het voor je het weet midden in de nacht... hahaha en kruip je beiden met kleine oogjes in bed!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je een winkeltje bent begonnen Sandra. Het ziet er in ieder geval leuk uit en hopelijk gaat het gauw goed lopen! Succes ermee.

  Groetjes, Josita

  BeantwoordenVerwijderen