zondag 7 december 2014

Het rode jurkje

Het was nogal een gedoe rondom de stof van het rode jurkje, maar het is gelukt!

De stof had ik een paar weken geleden samen met wat andere stoffen besteld bij de stoffenkraam. Het was het breisel licht koraalrood. Althans die had ik besteld...  Een prachtige rode kleur, leuk jurkmodel erbij uitgezocht (nr 22 uit Knip november 2013). Maar helaas niet opgelet bij het knippen en in de verkeerde richting geknipt. Tja de stof vond ik toch wel mooi, was niet duur, dus maar bijbesteld samen met een tricot voeringsstof, want er moest nog een onderjurk bij (hemdmodel, nr 5 uit Knip juli 2014).
De volgende dag, doos van de Stoffenkraam. Wat bleek: ik kreeg het breisel in roze! Meteen gemaild natuurlijk. Ik mocht de stof houden en ze zouden de goede toesturen. Volgende dag pakje van de Stoffenkraam: weer roze!


Na telefonisch contact bleek dat de rode uit mijn eerste bestelling de warm rood was en niet de licht koraal die ik besteld had. De volgende dag dus de warm rood ontvangen. Ik helemaal blij en aan de slag gegaan. Ben blij dat ik heb doorgezet, en blij met de service van de Stoffenkraam, want nu heb ik er een heerlijk jurkje bij!1 opmerking: