zondag 6 juni 2010

Roosjestule

Dit leuke stofje vond ik op de Stoffenbeurs en leek me erg leuk voor een rokje voor Nikita. De onderkant is afgewerkt met een rolzoompje, evenals de tricot voering die er een stukje onderuit steekt. Het roosje op de tailleband heb ik veranderd in broche door er een veiligheidsspeld aan vast te naaien. Deze is dus verwijderbaar.

Er moesten natuurlijk shirtjes en leggings bij. Ik heb een zwarte en een witte combi uitgezocht. Het eerste witte shirtje was mislukt dus werd het deze, wit met rode bloemetjes. Voor beide shirtjes heb ik hetzelfde patroon gebruikt. Alles is overigens in maat 86/92.

Op de foto's komen de kleuren niet goed uit. Het zwart is écht zwart en de kleur van de onderrok is hetzelfde als de roosjestule. Het wordt wel eens tijd voor een echt fototoestel...

Patronen:
Shirt 4, Ottobre 3/2007
Rok 18, Ottobre 3/2007
Legging 2, Ottobre 6/2008

4 opmerkingen:

 1. Leuke set geworden en wat een mooie tule!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad een hele mooie tule! en prachtige setjes weer Sandra,
  groetjes JUdith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie stof, leuke setjes zo. Nog even over het shirtje op mijn blog. Je hebt voor het shirtje nog geen meter nodig en jij hebt volgens mij nog wel twee maten kleiner dan ik (lol). Ik heb de hartjestricot toen gelijk in drie kleuren gekocht (hebberig hé). Twee voor mijn jongste dochter en deze direct al voor mezelf gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een supersetje geworden en wat een prachtige tulestof.

  BeantwoordenVerwijderen