donderdag 8 juli 2010

Nog eens dezelfde top en een vestje

De bekende top uit de Knipmode mei 2009 had Gerda gemaakt van de Stenzo hartjesstof. Die vond ik zo leuk dat ik er ook één voor mezelf gemaakt heb.
Ook wilde ik een vestje voor mezelf maken in het roze. Ik heb de kleine stippeltjes stof van Stenzo gebruikt. Had ik beter niet kunnen doen. Het patroon (uit de bijlage van Knip mei 2007) valt erg tegen, de detailtekening leek leuk, de details op de foto waren moeilijk te zien (zoals gewoonlijk in de Knip). Achteraf bleek dat de stof niet soepel genoeg is voor dit patroon.
Met wat kunst- en vliegwerk (elastisch biesje langs de voorranden, tunneltje met elastiek in de taille achter) heb ik er toch nog wat van kunnen maken en zo ben ik wel tevreden. Maar het patroon gaat de prullenbak in!


6 opmerkingen:

 1. Een mooie creatie Sandra,
  heerlijk die zachte kleuren,
  groetjes judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer dat het patroon van het vestje tegenviel! Ik vind zowel het shirtje, als het vestje en de combi samen je echt heeeeel erg mooi staan! Dit zijn echt jouw kleuren!!! Het haalt je gezicht ook helemaal op. De modelletjes staan je ook super. Ondanks de tegenvaller zul je dit stelletje denk ik met een hoop plezier dragen.

  Groetjes, Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk met het rose vest erbij! Mooi model heeft het trouwens.. staat je weer goed!

  groetjes.. Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is ondanks de tegenslag een mooie set geworden.
  Kan me voorstellen dat het patroon met een grote vaart de prullenbak ingegaan is:-)
  Het rose staat je erg mooi.


  Groetjes Arjanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het ondanks de tegenslag van het vestje een mooi setje geworden. Het staat je heel mooi. Leuke foto zo bij de roze bloemetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het er allebei toch erg leuk uitzien.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen