woensdag 6 oktober 2010

Stoffenbeurs

Ik ben net terug van de stoffenbeurs in Hoorn. Het was een ontzettend geslaagde dag, supergezellig samen met Judith (eindelijk eens, moeten we vaker doen!) en ontzettend mooie stoffen gezien. Zoals je ziet heb ik me aardig ingehouden, maar dat komt doordat ik zoveel mooie stoffen zag dat ik niet wist welke ik moest kiezen, hahaha!

XL-stoffen overheerste de markt met een inderdaad XL kraam met prachtige en (zo te zien) uitstekende kwaliteit stoffen. Vooral de tricots waren allemaal even mooi. Ik heb er niet veel gekocht omdat ik geen keus kon maken, maar gelukkig hebben ze een prachtige website waar ik later alsnog terecht kan.
Fournituren.nl was ook weer van de partij. Weer een flinke voorraad lockgaren ingeslagen, die ze op de stoffenbeurs altijd heel goedkoop aanbieden. Ook Judith heeft er flink wat ingeslagen. Ze waren zo blij met ons dat we geld kregen om ergens wat te drinken.

Ik heb wat tricootjes gekocht voor shirtjes voor de meisjes, een schattig Hello Kitty fleece voor een Amelie voor mijn nichtje en paarse ribfluweel (lijkt op de foto eerder blauw, maar is dus paars) voor een meisjesjurkje. De rechtse stof is wat wollig, die ga ik voor mezelf gebruiken.

Kortom een succes en graag tot over een half jaar!

6 opmerkingen:

 1. Je bent zeker goed geslaagd, zeg! Ik vond die Hello Kitty-stof ook zo schattig, maar op het moment heb ik er even geen "slachtoffer" voor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel goed uit! Grappig die Hello Kittystof. Ik liep daar vorig jaar op de markt in Utrecht tegenaan maar dan in het roze. Mijn slachtoffer heeft de Amelie-met-Jules-capuchon vandaag aan, dus ik heb er de hele dag al tegenaan zitten kijken ;-) http://aaltjesdraadstaaltjes.blogspot.com/2009/11/hello-kitty.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie buit heb je gescoord! Succes met het verwerken ervan.

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er zeker uit een geslaagde stoffenbeurs!! Ik ben heel benieuwd wat er van al die mooie lappen gemaakt gaat worden!!

  Paars wordt inderdaad altijd blauw. Turquoise is ook zo'n lastige kleur om op de kiek te zetten!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja het was erg gezellig en we moeten zeker vaker afspreken. Heb al wel een foto van mijn buit gemaakt, maar moet nog even uploaden. Ga ik zo snel doen en dan mag ik op weekend, Jippie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi aankopen heb je gedaan!
  Fijn weekend,
  Groet, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen