zondag 29 april 2012

Wat zal ik maken?

Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je zin hebt om iets te maken maar dat er niets uit je handen komt omdat je niet weet waar je mee zal beginnen? 
Zo zit ik al een paar dagen te peinzen... stofjes bij elkaar te zoeken, patroonbladen doorkijken, maar ik kom maar niet tot een beslissing. Heb ik eindelijk iets bedacht, dan ga ik weer twijfelen, want zal dát stofje toch niet leuker zijn, of misschien toch een ander patroon?
Ik heb zoveel leuke plannen: babykleertjes want in mijn kennissenkring lijkt er een babyboom te zijn losgebarsten; ik heb wat zomerkleertjes aan mijn nichtje beloofd; en voor mezelf wil ik ook eindelijk weer eens wat maken. 
Bij Herbert textiel heb ik wat mooie stofjes gekocht en ik heb ook nog wat stoffen erbij gezocht die ik nog had liggen...

Vandaag heb ik eindelijk een beslissing genomen en ben ik met het onderste stofje van de foto aan de slag gegaan... Het wordt een babytruitje en er komt ook nog een broekje bij. Ik ben weer helemaal enthousiast en zodra het af is volgen er foto's!6 opmerkingen:

 1. Benieuwd, want hier is het allemaal baby wat de klok slaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben benieuwd wat er allemaal uit je handen komt, volgens mij heb je de flow nu te pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke stofjes! Nu maar afwachten wat voor moois je ermee maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel herkenbaar. Bij komt het omdat ik te veel stof en te veel patronen heb en dan alles tegelijk wil en niets mooi of goed genoeg vind. Erg irritant. Maar fijn voor jou fijn dat je weet wat je gaat maken, ben benieuwd!

  Groetjes Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja, of je komt uit op een mooi patroon, maar dan heb je net dat juiste stofje niet, of er ligt een hele stapel prachtig stof klaar, maar om daar dan in te knippen, ojee..
  Ben benieuwd naar wat je gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O zo herkenbaar!
  Ik heb al een aantal weken de crea kriebels, maar heb nog steeds niet helder wat ik ga knutselen!

  BeantwoordenVerwijderen