vrijdag 2 november 2012

Cape voor mijn nichtje

Weer terug uit Engeland, waar ik zoveel gezien en gedaan heb, dat ik er éven van moest bijkomen. Nu heb ik dan toch het shirt afgemaakt voor mijn tante. Ik heb er uiteindelijk mouwbiezen aangezet, die eventueel omgeslagen kunnen worden. Het shirt heb ik net bij haar afgeleverd en ze is er blij mee. Ze draagt inderdaad ook shirts met lange mouwen, dus de mouwbiezen waren een goede keus.

Dit weekend zie ik mijn nichtje weer, en meestal als ik haar zie neem ik iets zelfgemaakts mee. Nu zag ik op het blog van Leontien, dat zij zo'n leuke cape gemaakt had. Ik dacht, zoiets vindt mijn nichtje ook super. Dus heb ik er een gemaakt van fleece. Lekker warm én sprookjesachtig.Tot mijn schrik besefte ik dat het al november is, en dat mensen al bestellingen beginnen te plaatsen voor Sinterklaas. Dat betekent dat ik nu hard moet gaan werken om mijn winkeltje aan te vullen. Vooral de barbiekleertjes zijn al bijna allemaal uitverkocht! Dingen die ik maak voor mijn winkeltje zal ik op mijn nieuwe blog plaatsen: http://blogsandesigns.blogspot.nl/

4 opmerkingen:

 1. oh, prachtig die cape! Heel erg mooi en succes met het aanvullen van je webwinkeltje! Leuk dat de zaken zo goed gaan!

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super opgelost om er biezen aan te zetten.

  Wat een sprookjesachtige cape, dat vind ze vast prachtig!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen