woensdag 17 oktober 2012

Shirt in de maak en vakantie

Het projectje waar ik nu mee bezig ben is een shirt voor mijn tante. Ik zag deze stof bij Jan Sikkes in Alkmaar en dacht gelijk aan mijn tante. Ik heb al eerder een shirt voor haar gemaakt volgens een patroon uit de Diana (helaas niet op de foto gezet) en dat patroon gebruik ik nu weer. Het shirt zit grotendeels al in elkaar. Alleen de zoom nog en ik moet nog bekijken wat ik met de mouwen ga doen want ik had niet genoeg  stof voor een lange mouwen en ik weet niet of ik wel een korte mouw wil, dus misschien zet ik er wel een brede bies aan.

De beslissing stel ik even uit, want morgen stappen Elisa en ik in het vliegtuig en gaan we Zara bezoeken. Zij is in Coventry voor haar studie en we gaan kijken waar ze woont en studeert en hoe het daar in Engeland is. Ik ben er nog niet eerder geweest dus dat wordt leuk! We gaan naar Warwick Castle, een dagje naar Londen en verder zien we wel...

Over een week zijn we weer terug en dan ga ik weer verder met mijn projectjes. Ook moet ik dan weer nodig mijn webwinkel aanvullen want ik ben bijna door alle spulletjes heen. Overigens heb ik hier een nieuw blog voor aangemaakt. Als je het leuk vindt om te zien wat ik allemaal voor mijn winkel maak, kun je je alvast aanmelden als volger. Binnenkort komt er ook een leuke actie voor de volgers. De blog vind je onder deze link.

3 opmerkingen: