zaterdag 3 augustus 2013

10 kledingstukken binnen een week!

Omdat ik zo weinig zomerkleding had, wilde ik van de week even snel een paar eenvoudige shirtjes maken. Van het een kwam het ander, en voor ik het wist had ik een paar leuke setjes bij elkaar gemaakt. Allemaal makkelijke dingen, dat wel, maar toch erg leuk om te maken en mijn kast is weer vol!
Voor deze tuniek heb ik patroon 17 uit Knipmode juli 2013 gebruikt. De hals heb ik rond gemaakt, en de tuniek verlengd. De stof is een flubberige tricot die ik al jaren in de kast had liggen. 
De legging komt uit een Ottobre. Van een restant tricot heb ik een ceintuur gevlochten, waarmee het setje niet meer zo pyama-achtig lijkt. 
Het vestje heb ik gemaakt van een sjaal van de Big Bazar. Supergemakkelijk te maken! Beschrijving volgt...

Dit is de summer basic top uit de Ottobre van voorjaar 2013. Een snel modelletje met leuk resultaat. Ik hou echter meer van lange shirts, daarom heb ik deze verlengd. De legging komt weer uit de Ottobre en het vestje komt uit een Diane mode.
De stof werkte wat lastiger want het is ruchesstof. De ruches gingen steeds de verkeerde kant opstaan zodat ik ze moest rijgen. Wel even een geduldwerkje dus...


Hier weer de summer basic uit de Ottobre. Deze vind ik leuk op een broek alswel op een legging.

Evenals deze... de legging had ik al in de kast liggen en komt gewoon uit de winkel.Nog een summer basic top. Vandaag heb ik er nog "even" een legging bij gemaakt, en een vestje uit een Diane mode.

Het zijn wat slechte foto's omdat het al begon te schemeren, hopelijk geven ze toch nog een goed beeld van de kledingstukken.

5 opmerkingen:

 1. Wauw... wat lekker zoveel nieuwe kledingstukken die bij elkaar combineren of met een broek of legging die je al hebt.

  Fijn hoor! Zeker een aardig stapeltje aan stofjes nu weggenaaid, hahaha

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat veel, 10 in een week! Je hebt er een paar leuke sets bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie setjes zijn het weer geworden, vind ook je stofjes erg mooi. Alvast een fijne vakantie.


  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke setjes heb je gemaakt. Uit welke Diana komt dat vestje? Dat is een leuk modelletje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! De blauwe is nr 5 uit Diane 71, en de donkerbeige is nr 18 uit Diane 83.

   Verwijderen