donderdag 9 juli 2009

Babyshirtje (2)


Het tweede shirtje is ook klaar. Leuk stofje, he Rietje!
En omdat Nikita zo'n engeltje is kunnen de vleugels natuurlijk niet ontbreken!
Patroon: de al eerder gemaakte nr. 5 uit Ottobre 01/2009, grotere maat en met verkorte mouwtjes deze keer. Het voorpand heb ik doorgeknipt en een strook tussengenaaid, niet omdat ik dat nu zo leuk vond maar omdat het patroondeel in zijn geheel niet op de stof paste! Het resultaat bevalt me wel...
BTW de kleuren van de onderste foto kloppen niet helemaal...de vleugels zijn van goudfolie en daar raakt mijn fotomobiel van in de war!

Bij het eerste shirtje heb ik nog maar even een broekje gemaakt. Het ziet er wel gek uit zo met dat roosjestussenstuk maar volgens mij staat zoiets wel leuk...we zullen zien.
Patroon: nr 2 uit Ottobre 01/2009.

5 opmerkingen:

 1. superleuke stof Sandra hihi(eens verzinnen wat ik hier van de rest ga maken voor de winter..., maar ook leuke kleertjes!!! zou ze zo bij mijn dochter aantrekken, maar ik vrees dat ze niet meer gaan passen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat superschattig allemaal!!! Heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke shirts, complimenten!
  groetjes jUdith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kleertjes!

  Groetjes, Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je fototoestel in de kluts door de engeltjes-vleugels, hahaha. Maar gelukkig geeft de bovenste foto goed de kleuren weer, en de kleuren zijn prachtig. Ik vind die onderbreking in het voorpand helemaal niet gek, het hoort gewoon zo! Staat super!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen