donderdag 8 maart 2012

Punchmachine gekocht!

Een punchmachine leek me altijd al zo leuk! Gisteravond zat ik wat te googlen en zag ik weer eens allemaal leuke werkstukken die gemaakt zijn met de punchmachine. Bij toeval kwam ik toen op de website van Veltrop , een naaimachinewinkel hier in de buurt. Daar stond een hele mooie Husqvarna ER10 embellishing machine, in de aanbieding! Vóórdat ze weg zijn, vanmorgen snel besteld, en vanmiddag stond meneer Veltrop al met een grote doos voor de deur. Dat noem ik nog eens service...
Ik ben benieuwd wat ik er allemaal mee kan. Het zal wel héél anders werken dan een naaimachine. Spannend zeg, en hartstikke leuk natuurlijk! De komende dagen maar eens instructiefilmpjes opzoeken en van alles uitproberen. En wie tips heeft, ik hoor ze graag!

7 opmerkingen:

 1. domme vraag misschien maar wat doet zo een punchmachine dan? Drukt die de stof samen in plaats van te naaien?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, daar kun je leuk mee aan de slag! kijk al uit naar resultaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je nieuwe machine. Ik heb er al jaren 1 maar doe er niks mee. Ik hoop dat ik straks op jouw blog wat inspiratie kan op doen en er ook eens mee aan de slag ga.
  Groetjes, Josette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben benieuwd wat je er mee gaat maken, veel plezier.
  Karen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben benieuwd wat je er mee gaat maken.
  Groetjes Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe bevalt de punchmachine. Zelf ben ik me aan het oriënteren. Ik kan maar niet kiezen tussen Janome en Husqvarna. Hoe ziet de steekplaat eruit? Hebben alle naalden een eigen gat? kun je ook makkelijk naalden bijkopen?

  BeantwoordenVerwijderen