zondag 30 september 2012

Herfstjas

Hij is af! En boven mijn verwachtingen moet ik zeggen. Toen ik eraan begon had ik zo mijn twijfels of het wel wat zou worden. De stof is erg dun, glibberig en leek me misschien niet zo geschikt voor een jas. Maar samen met de gestepte voering en superlange mouwboorden (lekker voor als het wat kouder is) is het toch een leuk jasje geworden. De rits heb ik opgestikt voor een extra zwart accent en het ceintuurtje vind ik er ook wel bij passen. Ik ben blij dat het gelukt is want ik vind de kleuren en het dessin zo mooi! Een echte herfstjas. En hij zit lekker, dus die ga ik zeker weten vaak dragen!



9 opmerkingen:

  1. Die is mooi geworden, zeg!

    Groetjes, Roelfina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow... mooi hoor, heel apart zo met die lange mouwboorden en dat zwart aan de rits.
    Hij staat je ook heel mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk die lange mouwboorden en accent bij de rits. Fijn dat de stof, tegen de verwachting in, mooi meewerkte. Want als je eenmaal iets in je hoofd hebt is het fijn dat het met wat aanpassingen om hem dikker te krijgen toch mooi lukt :)

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hij is leuk geworden hoor! Super. Ik zag dat je er bij de stoffenkraam zelfs een kadobon mee hebt gewonnen. Dat is leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt, ik was ook heel blij toen ik het mailtje van de Stoffenkraam kreeg! Leuk hoor, mijn jas daar op de homepage, ik ben natuurlijk apetrots ;}

      Verwijderen
  5. Wauw, mooi! En wat een bijzonder stofje. Superjas zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. leuke jas!! en die waardering door de stoffenkraam is hele leuke extra

    BeantwoordenVerwijderen