maandag 14 juli 2008

AWARD!Ik ben vandaag verrast door Arjanne met deze prachtige award voor mijn blog! Zoals Arjanne het verwoordt in haar blog (http://frunnik.blogspot.com/):


De 3e is voor Sandra omdat ik graag naar haar weblog kijk om de leuke en mooie kleding die zij voor haarzelf en dochter maakt.


Met deze award voel ik me natuurlijk hartstikke vereerd! Aan mij de eer om de award aan drie andere bloggers door te geven. De keuze was moeilijk, maar is uiteindelijk gevallen op:


1. Mam'zel: http://madamezsazsa.blogspot.com/ Deze geweldige blog staat vol superoriginele ideeën en ontwerpen. Dankzij de blog van madame Zsazsa kan ik nu alle soorten en maten labels voor mijn kleding maken. Super, hartstikke bedankt!


2. Webhex: http://praatplaats.webhex.nl/blogs/naaien/default.aspx Ik lees graag de originele en humoristische verhalen van Webhex met haar mogelijkheden en onmogelijkheden. Niets is haar te gek, en ook als iets niet lukt, zij blijft altijd optimistisch en maakt er iets moois van. Applicatie er afgewassen? Hup gewoon een nieuw Nijntje erop, nog mooier dan eerst! Jij weet écht te inspireren!


3. Judith: http://judiromi.blogspot.com/ Volgens mij nog niet bekend op Sancho, maar wel bij mij! Nooit eerder heb ik zulke prachtige fijne, met de hand gemaakte, borduursels gezien. En dan al die andere mooie dingen, en het tempo waarin je alles maakt, geweldig! O ja, en de blog is in het engels, dat is toch ook het vermelden waard!


En nu aan jullie drie de taak om de award verder door te geven!1 opmerking:

  1. Bloos, bloos. Dank je voor je mooie woorden. Ik heb voor de kleding maken en dingen die niet met quilten en borduren te maken nu ook een nederlandse blog gemaakt http://judithscreaties.blogspot.com
    de kleding zal ook op de engelse blog blijven. En sinds vandaag ook lid bij sancho

    BeantwoordenVerwijderen