dinsdag 8 juli 2008

Nieuw project: huisdiermandje

Als cadeau voor mijn kat (en misschien de katten van anderen) wil ik poezenmandjes gaan maken, een wens die ik al een paar maanden koester...

Vandaag ben ik aan het knippen gegaan. Het wordt een lastige klus. De werkbeschrijving, die ook nog in het engels is, begrijp ik niet helemaal (hoe krijg ik de bodem er straks netjes in???) . Daarbij heb ik nogal wat materialen nodig die ik niet helemaal voorzien had. Millenery wire kon ik goedkoop in Duitsland bestellen en heb ik gelukkig al in huis. Nu heb ik nog schuimrubber nodig en een goedkope stof die ik als tussenvoering kan gebruiken. Voor deze materialen zal ik naar Hoorn moeten en dat gaat vandaag niet meer..... wat een gedoe, maar wel een enorme uitdaging! Ik hoop dat het wat wordt. Gelukkig was de stof niet zo duur, als het mislukt kan ik er altijd nog knuffeltjes van maken (in de vorm van een poes?!)

2 opmerkingen:

  1. Ah, wat leuk! Aan mijn familie, die graag taarten e.d. bakt heb ik je taartengeval laten zien, en ze vonden het een prachtig idee! Ze waren erg onder de indruk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat leuk. Ik heb 1 kat, dus dan weet je hoeveel je er moet maken. Het is wel een grote rooie kater, dus of dat past LOL.

    BeantwoordenVerwijderen