donderdag 24 juli 2008

Shirt en rok voor Elisa

Het setje voor Elisa is klaar! De rok is volgens het patroon Emely van Farbenmix. De onderstrook heb ik weggelaten. Ik wil nog een onderrok maken mét strook zodat ze wat kan variëren met de rok. Als shirt hebben we gekozen voor nog een Zoe.
De transfer op de Zoe was mislukt bij het strijken. Gelukkig had ik het shirt nog niet in elkaar gezet en had ik genoeg stof voor een nieuw voorpand. Toen besloten we om er toch maar een rhinestone versiering op te maken. Ik had leuke nieuwe patroontjes gekregen en heb daar dankbaar gebruik van gemaakt. Zie hier het resultaat...
4 opmerkingen:

 1. Hoi hoi,

  Ja was een korte vakantie haha.

  Ziet er weer keurig uit zeg, netjes hoor!
  en die rhinestone versiering is erg leuk gedaan, heb je dat met zo'n hotfix tool gedaan?
  Ik heb vandaag zo'n hotfix tool gekocht heb er alleen nog geen steentjes bij, die verkochten ze daar niet (vreemd)dus ga zo even de webwinkel onveilig maken haha.
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Monique,

  Leuk dat je hotfix hebt gekocht! Met de applicator kun je gemakkelijk losse steentjes opbrengen. Als je een patroon wilt leggen zoals ik hier gedaan heb kun je beter speciaal strijkpapier gebruiken hoor! Ook te koop bij de webwinkels. En niet te veel bestellen hè, haha het is zo verleidelijk al die mooie steentjes!

  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk setje. Ook de versieringen zijn erg loeuk.

  BeantwoordenVerwijderen