donderdag 9 april 2009

Broek voor Mathijs

De zwarte siliconpoplin is geknipt, helaas had ik net niet genoeg voor de garnering voor de Cosma. Maar gelukkig heeft Janny me uit de brand geholpen en me een stukje toegestuurd. Bedankt Janny.

Ondertussen wacht ik met het naaien van de Cosma tot ik alle spulletjes ervoor binnen heb. Maar de broek voor Mathijs is klaar. Hij is heel mooi geworden, een echte sportieve broek, met een witte stiksels en een wit bandje langs de zijnaad. Het bandje heb ik eens bij de Lapjesschuur gekregen bij een bestelling. Bedankt nog Mirjam, nuttig besteed zoals je ziet!
Mathijs heeft al weer veel broeken nodig want hij groeit als kool en er zijn al weer heel wat lapjes silicon poplin naar me onderweg, want deze broeken bevallen Mathijs toch wel het beste.

1 opmerking:

  1. Ja, die heren groeien hard op deze leeftijd. Ik heb er ook zo een, bijna 13 en elke keer is het hoogwater in de polder. Hij was altijd klein voor zijn leeftijd en heel smal. Maar hij begint nu toch groter en breder te worden. Het gaat soms zo hard, dat zijn knieën pijn doen door het groeien.

    Wat een mooie strakke stiksels maak jij op die broek. Superstrak, heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen