zondag 19 juli 2009

Stof tot nadenken...iemand tips?


Tja hmm tjaaa... zoveel stofjes, zoveel mogelijkheden...

Misschien van de bedrukte stoffen verlengde tunieken, bijvoorbeeld de New Look 6782 en de 6731? En dan van de effen stoffen leggings erbij tot net onder de knie? Goed idee of niet, of hebben jullie een beter idee?


7 opmerkingen:

  1. wat een leuke stofjes! jammer genoeg staan deze kleuren mij niet hihi...
    ik zou voor de tuniek 6731 gaan... Die lijkt me het leukst wat langer...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk dat het heel erg leuk zal staan, met een leuk slippertje eronder! En als die tunieken een mouw hebben kan je het in de herfst met een laars lekker doordragen! Ik weet even niet welke tunieken New Look 6782 en de 6731 zijn, maar jij maakt altijd mooie dingen, dus die zullen vast wel mooi zijn. De effen tricots kleuren er perfekt bij! Succes bij het kiezen....

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige stoffen! En je kunt ze allemaal met elkaar combineren! Leuke tunieken gecombineerd met effen stukjes en dan idd een legging, geweldig! En wat Collie zegt, als er een mouwtje aan zit, kun je ze heeeel lang doordragen! Of met van die wijde fladdermouwen en dan een shirtje met lange mouwen eronder, gaaf! (Heb er zelf helaas het figuur niet voor, anders zou ik het wel weten hoor!)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige kleuren, zou zomaar in mijn kast kunnen liggen(lol). Je eigen idee lijkt me leuk en met een effen legging wordt het vast een prachtig geheel.

    Groetjes Jenny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een goede ideeën allemaal! Het stofje rechts is inmiddels geknipt, dit wordt een korte tuniek want ik had hier maar 1.40m van! Misschien maak ik hier een rok bij, ik heb nog groene jeansstof die er mooi bij past. Ik weet niet of het wat wordt, maar het valt te proberen...!

    Groetjes, Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  6. waar heb je die leuke tricootjes eigenlijk gevonden? Ik ben steeds op zoek hihi... ben bang dat de wintertricots weer te donker gaan zijn naar mijn smaak hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Rietje, de stofjes heb ik op de stoffenbeurs gekocht, nergens anders gezien helaas.

    Groetjes, Sandra

    BeantwoordenVerwijderen