zaterdag 5 december 2009

Eindelijk...

Precies een jaar geleden, op pakjesavond, heb ik deze stof van mijn kinderen gekregen. Steeds wist ik niet wat ik ervan zou maken, tot mij dit patroon te binnen schoot: de Bertina van Farbenmix. Deze had ik nog steeds niet gemaakt, omdat ik niet wist welke stof ik ervoor zou gebruiken. Het leek me leuk om dit shirt van één stof te maken en de panden te accentueren met tricot biezen. Nu hij af is en naar mijn zin (hij zit heerlijk!) durf ik het ook wel aan om eens verschillende stoffen te gaan gebruiken.
Ik had nog net genoeg stof over voor een bijpassende haarband.


Met de coverlock kan ik al aardig overweg. Alhoewel het best goed gelukt is vind ik het wel moeilijk om de rondingen netjes te krijgen, de volgende keer toch maar eens dat doorzichtige voetje proberen.


5 opmerkingen:

 1. Het staat je SUPER!
  groetjes judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sandra,

  Wat is dat een leuk shirt geworden! Ik vind het ook heel mooi dat je hem in 1 stof hebt gehouden, maar die leuke lijnen wel hebt geaccentueerd met een effen stofje! Dat komt de mooie stof echt ten goede. Echt heel mooi geworden!!!

  Groetjes, Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie details zo met die paarse afwerking!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke stof Sandra staat je echt goed!!

  Groetjes Bettina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij staat je prachtig. Mooie kleur stof, hebben de kids goed gekozen! Ik ben nog steeds aan het oefenen met mijn coverlocker, maar of het ooit spontaan makkelijk zal gaan......?!?

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen