zondag 14 oktober 2012

Nieuwe Stoffenkraam lapjes: 3 shirts voor Elisa

Ik heb hier een grote doos met zo'n leuke lapjes van de Stoffenkraam staan, daar kan je toch niet vanaf blijven! En dus drie shirts gemaakt voor Elisa. Nu heeft ze tenminste wat keus op de bordeauxrode broek die we onlangs hebben gekocht!

Elisa houdt van kleding die lekker zit. Shirts mogen van haar best wat wijd zijn, zolang ze maar comfortabel zijn. En kleurrijke shirts zijn ook welkom. Ik vind het leuk dat Elisa nog op de foto wilde! En als je je afvraagt waarom ze steeds naar beneden kijkt: de kat loopt daar, haha!

Als eerste gekozen voor een coltrui. De tricot is prachtig van kwaliteit, lekker stevig en met prachtige kleuren. Het patroon heb ik al eerder gebruikt, het is echt een toppatroon (nr. 6 van de Ottobre 5/2009).


Het volgende shirt is een panterprintje, lekker stoer. Het is shirt nr. 16 uit de Fashion Trends 7. Als je de foto vergroot zie je duidelijk de plooien bij de hals.


En dan de derde: een gebreide stof van Polytex. Lekker warm en leuk over een shirt met lange mouwen. Als basispatroon heb ik top 2 uit Knipmode maart 2012 gebruikt, maar ik denk niet dat je het nog herkent, haha. Ik vond hem wel erg wijd geworden, maar toen Elisa hem aantrok dacht ik: ja leuk! Zo lekker nonchalant, echt wat voor haar. En de neiging om middenvoor nog een leuke grote strik of lint of zo te maken, onderdruk ik maar. Geen opsmuk voor Elisa.

De kat mocht ook nog even op de foto. En nu bedenken wat ik als volgende ga maken...1 opmerking:

  1. Wow, dat zijn mooie shirts!!!en passen idd heel mooi op de bordeaux broek..enne die kat, zo eentje hebben wij ook :)

    BeantwoordenVerwijderen