zaterdag 15 november 2014

7 kledingstukken in 14 dagen / 4, 5 en 6

Nog tot dinsdag de tijd en al 6 kledingstukken af!

Als eerste de summer basic uit de Ottobre, deze had ik van de week al af maar ik beloofde nog een aan-foto. Heerlijk shirtje, ben er erg blij mee.


Waar ik ook superblij mee ben is de Violetta van Mamu Design. Dit patroon lag al zo lang te wachten. Eindelijk gemaakt dus, een heerlijk patroon. Leuk ook de plooitjes, hierdoor krijg je een heel apart stof-effect. Hier gaan er zeker meer van komen. Het roze vestje maakte ik al eerder en komt uit Knipmode april 2014.


Tot slot het shirt voor mijn vriendin. Ze zingt in een koor met de naam "Ooker", en draagt daar okerkleurige kleding. Deze stof vond ik prachtig bij haar passen. Het model is een shirt uit de nieuwste Ottobre (5/2014), met rimpeltjes in de zijnaad. Nu ie in elkaar zit vind ik het een beetje een vreemd model en ik hoop maar dat ie past! Van de week zie ik mijn vriendin, we merken het wel.


Nu nog één kledingstuk te gaan. Ik heb morgen line-dancemiddag en wilde dan graag een nieuw shirtje aan dus ik ben druk bezig. Ik weet niet of het gaat lukken want het is een beetje een apart shirt, bestaande uit allemaal "puzzelstukjes" en de stof is vrij dun. We zullen het zien...

4 opmerkingen:

 1. Je gaat super! Mooie shirts, mooie stoffen! Je halsboordjes vallen me op, zo netjes.....En wat gaan 14 dagen dan toch eigenlijk snel voorbij vind je ook niet? Hier dag 8 en drie dingen af. Binnenkort plaats ik een foto-update....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je gaat als een speer! Je kunt nooit genoeg leuke shirtjes hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie shirts en je gaat als een speer, mooie stofjes heb je er ook voor gebruikt.
  Het shirt van je vriendin is ook erg leuk en ik denk als ze hem aan heeft dat het erg leuk is zo met de rimpels.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kleding heb je gemaakt. Fijn dat je de smaak weer te pakken hebt.

  Groetjes van Janny.

  BeantwoordenVerwijderen