dinsdag 11 november 2014

Tussenstand uitdaging 7/14

Zondagavond heb ik nog een shirtje af kunnen maken, de summer basic uit Ottobre 2/2013. De stof lag al een tijdje geknipt klaar, maar lag te wachten op biesjes. Het is namelijk een reststof en niet genoeg om er nog biesjes uit te knippen. Dus maar eens de kast ingedoken en een bijpassende tricot erbij gezocht. Ik heb hem snel in elkaar gezet, want ik doe tegenwoordig aan linedance en ik heb ernstig tekort aan geschikte shirtjes met korte mouwen. Meer foto's volgen.


Gisteren was Simon jarig dus heb ik weinig kunnen doen. Zijn tante kwam toevallig op bezoek, grappig, ik had al zo'n voorgevoel. Ze was dolblij met het shirt dat ik voor haar gemaakt had.
Gisteravond kwam er geen bezoek meer en heb ik nog even een nieuw shirt kunnen uitknippen, de Violetta. Eindelijk komt het er dan van om dit patroon te gaan maken.


Vandaag niet veel tijd, maar morgen krijg ik hem vast af. Dan zit ik al op 5 kledingstukken. Ik heb nog best veel op mijn lijstje om te maken, maar bekijk eigenlijk per keer wat het gaat worden...

2 opmerkingen: